Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Venkovní fitness zóna – atletický stadion Krnov
Odesílatel Klára Hazuchová
Organizace odesílatele Město Krnov [IČO: 00296139]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.07.2018 11:34:41
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení dokumentace č. 3 "Venkovní fitness zóna - atletický stadion Krnov"

Dotazy:
Jedná se o následující specifikaci, která ze zadávací dokumentace není jasná a není z ní patrné, zda-li je součástí poptávky:



1, Zemní práce - jejich rozpis? (výkopy, betonáž, skládka, ..)
Odpověď: Jedná se o dodávku výhradně vyjmenovaných cvičebních prvků s jejich montáží, tzn. založení na patkách. Viz výkaz výměr.

2, Dopadová plocha a její typ (kačírek, guma,.), popřípadě specifikace řezu spodní stavbou.
Odpověď: Dopadová plocha není součástí této zakázky. Dopadovou plochu řeší objednatel.

3, Souvislost dopadové plochy, tzn. jedná se o jednu souvislou velkou dopadovou plochou, nebo několik samostatných dopadových ploch pod jednotlivými cvičebními prvky/kombinacemi?
Odpověď: Umístění a vzdálenost jednotlivých herních prvků musí splňovat příslušné normy. Umístění prvků bude odsouhlaseno objednatelem po podpisu smlouvy s vybraným dodavatelem.

4, Typ použité dopadové plochy pod jednotlivými prvky musí být totožný (tzn. pouze guma, nebo pouze kačírek,.), nebo lze kombinovat dopadové plochy dle jejich HIC indexu, sportovního charakteru a splnění noremních požadavků v závislosti na pádové výšce daného prvku a jeho hlavního sportovního využití.
Odpověď: Dopadová plocha není součástí této zakázky. Dopadovou plochu řeší objednatel.

5, Při požadavku na osazení 6 ks step up prvků je dle pomocného technického listu dopadové plochy udělaný samostatný 1 ks s cca 3 m volným pádovým prostorem. Znamená to, že musí být každý step up prvek samostatně umístěný s tímto volným pádovým prostorem, nebo lze navrhnout seskupení 6 ks step up prvků s různou výškou, aby se na nich dalo cvičit jako na schodech (což je z hlediska sportovního využití určitě efektivnější)?
Odpověď: Zadavatel nepřipouští varianty řešení. Nutno respektovat zadávací podmínky.