Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení ZŠ Janáčkovo náměstí – výměna povrchu v tělocvičně
Odesílatel Roman Hradil
Organizace odesílatele Město Krnov [IČO: 00296139]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.04.2024 09:08:55
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dobrý den,
odpověd na dotaz č1. : Na základě vašeho zájmu o prohlídku místa plnění VZ jsme zorganizovali prohlídku na 24. 4. 2024 v 10:00 hodin, se srazem před hlavním vchodem ZŠ Janáčkovo náměstí.
odpověd na dotaz č.2.: Sonda do stávající podlahy nebyla provedena, byla jen obnažena nosná vrstva v místě defektu podlahových parket. Odstraňovat se bude dle návrhu jen finální parketa, podkladní plocha se přebrousí a přetmelí tak, aby na ní bylo možno položit novou finální polyuretanovou vrstvu. V nářaďovnách zůstává stávající podlaha, která se jen přebrousí, zatmelí a nalakuje. Tyto práce a jejich rozsah je zřejmý ze zadávacího rozpočtu.
Po demontáži parket se provede kontrola podkladních vrstev kolem stěn tělocvičny a v místě defektu parket, pro zjištění stavu a případné příčiny této poruchy. Bude provedeno cca 6 sond do podlahového souvrství.

Původní zpráva

Datum 15.04.2024 16:06:03
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

1) bude organizovaná obhlídka prostor ?
2) byla provedena sonda stávající podlahy ? lépe odstraňuje se jen finální parketa nebo celé souvrství, není ze zadání třejmé ? co si představit pod pojmem kontrola roštu ?