Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Vytvoření koncepčních a strategických dokumentů pro město Krnov
Odesílatel Michal Skalka
Organizace odesílatele Město Krnov [IČO: 00296139]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 01.02.2019 14:44:05
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení dokumentace č.1

Dotaz č.1:

Na straně 12 v bodě 16 je následující věta. Nabídka bude zpracována formou popisu plnění předmětu zakázky a doplněním chybějících údajů v závazném návrhu smlouvy o poskytování služeb ….
Po prostudování celé Výzvy jsme nenašli žádný jiný požadavek/specifikaci na popis plnění předmětu zakázky ze strany dodavatele, není ani předmětem hodnocení a není obsažen ve výčtu jednotlivých částí nabídky (viz str. 13 Výzvy).
Může zadavatel upřesnit, zda má být opravdu součástí nabídky i popis plnění tak, jak by jej měl dodavatel realizovat, a pokud ano, co by měl popis obsahovat a v jakém rozsahu?

Odpověď:

Popis je plně na dodavateli, stejně tak rozsah tohoto popisu. Měl by vycházet ze zadání:
Každý ze zpracovaných dokumentů se bude skládat ze tří částí: 1. analytické části, 2. návrhové části s vydefinováním cílů a výstupů, 3. implementační části, včetně monitorování a evaluace. V průběhu tvorby koncepce zadavatel požaduje minimálně dvě veřejná projednávání a prezentaci rozpracovaného koncepčního řešení, ve kterých bude mít možnost široká odborná a laická veřejnost, volení zástupci města a zástupci veřejné správy vyjádřit ve fázi přípravy své návrhy a připomínky a vzájemně je vykomunikovat.