Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Rozvoj kanalizace Krnov - Dimitrovova, Daliborova, Rybniční - PD
Odesílatel Klára Hazuchová
Organizace odesílatele Město Krnov [IČO: 00296139]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 16.11.2022 19:52:53
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení dokumentace (1) a prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dotaz č. 1:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda geodetické zaměření zájmového území a HGP je součástí předmětu plnění, nebo zda tyto podklady budou poskytnuty zadavatelem jako podklad pro vypracování dokumentace pro společné povolení? Požadovaný položkový rozpočet bude použit pro výběr zhotovitele stavby, byť bude vypracován na základě dokumentace pro společné povolení a ne na základě dokumentace pro provádění stavby, jak stanovuje platná legislativa?

Odpověď:
Geodetické zaměření zájmového území a hydrogeologické posouzení podloží je součástí plnění. Viz úprava Přílohy č. 3 Návrh smlouvy o dílo Výzvy, v čl. II. Předmět smlouvy, čl. III. Doba a místo plnění a čl. IV. Cena díla.
K druhému dotazu viz odpověď na dotaz č. 2.

Dotaz č. 2:
Ve výzvě je požadována v bodě III.1.b projektová dokumentace pro výběr zhotovitele stavby v podrobnostech projektové dokumentace pro provádění stavby (DZS a DPS), avšak v bodě IV. Výzvy není uveden žádný termín pro zpracování tohoto stupně PD a rovněž v závazném vzoru smlouvy není o zpracování DZS a DPS žádná zmínka. Stupeň DZS a DPS tedy nemá být oceněn a není předmětem soutěže?

Odpověď:
Předmětem plnění není dokumentace k provádění stavby, tzn. dokumentace pro výběr zhotovitele stavby. Zadavatel předpokládá, že bude stavba realizována obchodní společností vlastněnou městem, nebude soutěžena. Viz upravená Výzva více dodavatelům, kde se vypouští požadavek na PDPS.

Sdělení zadavatele:
Vzhledem k výše popsaným skutečnostem a úpravě smlouvy o dílo a Výzvy zadavatel přiměřeně prodlužuje lhůtu pro podání nabídek z původní lhůty 18. 11. 2022 do 10:00 na novu lhůtu pro podání nabídek, a to 23. 11. 2022 do 10:00.
Zadavatel děkuje za pochopení a omlouvá se za případné komplikace.